sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kuvija kuvija

Parin viikon viheliäinen flunssa on vienyt voimat ja aivot mukanaan, joten turhaa yrittää mitään älyllistä tekstiä kirjoitella. Helkan kanssa jouduin jättämään välistä yhden rally-toko tunnin ja yhden pentuagilitytunnin kun olo oli mitä oli. Myös yhdet agilitykisat jäi Veken kanssa sitten välistä.

Huomenna on lomapäivä (sairastaen menee) ja Helkan kanssa mennään ihmetteleen sen takajalkoja fysioterapeutille seuraavaksi.  Tänään oli viimeinen rally-toko tunti ja tehtiin pieni ratakin joka tuomaroitiin. Pisteitä tuli 89/100,yhtäkylttiä piti Helkan käydä tutkimassa ja pyöriä sen ymäpäri (-10p) ja lisäksi vauhdin muutoksessa remmi kiristyi liikaa (-1p). Muutenhan tuo oli oma itsensä treeneissä eli tekemistä pitäisi olla koko ajan ja mitä jännittävämpää, sitä parempi.


Mutta tässäpä muutama kuva lenkeiltä viime päivinä. Onneksi metsäpolulle pääsee heti "ulko-ovelta" joten on tällainen puoli kuntoinen saanut koiran raahattua lenkille juokseen jotenkin. Välillä ollaan tietenkin käyty tuijottamassa hiihtäjiä (saako ottaa kiinni saako?) ja fresbeegolffareita (saanko mennä noiden kanssa pelaan saanko?).






Lauantaisin meillä katsotaan Avaraa Luontoa! Tai Helka katsoo. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti