torstai 15. marraskuuta 2012

Helinä-Kolina

Helkan uusin kutsumanimi on Helinä-Kolina-Helkama. Onko tämä sitä "one mind"-juttua mitä jotkut agilityihmiset hehkuttaa jos tietää silmät kiinni missä koirasi liikkuu? Minä nimittäin tiedän. Koska sieltä missä Helka on kuuluu aina jonkin sortin helinää tai kolinaa. Ei tarvi nähdä. Riittää kun kuuntelee. Miten se on tollainen tohelo, innoissaan kaikesta niin että pikkuasiat kuten seinät tai huonekalut ei välttämättä ole ollenkaan sellaisia väistettäviä asioita jos on muuta mielenkiintoista. Onko nää kaikki tällaisia nää pyrrit?

Jatkettiin Fiksu Pentu kurssia kun mulla on olo että ryhmätreenaukset vois olla ihan hyvä juttu meille ja lisäksi en osaa yhtään alkaa opettaa tuota pentua agilitytavoille. Ihan kuin olis joku ensimmäinen koira.  Ihan oon pihalla. Apua.  No kurssilla oli sellainen matala puomi siis jotain 30-40cm maasta korkeimmalla kohdalla. Tehtiin sitä lopputunnista ja koko alkutunnin Helka olisi vaan halunnut mennä sitä. No sitten kun vihdoin päästiin testaan "luvan kanssa" niin siitähän se onnessaan jolkutteli menemään heti ekalla kerralla. Pysähtyi alastulolle haisteleen että missä on NAKKIA (kaiketi aika hyvin hajustettu kontakti) ja ei muuta kuin uusiksi. Oikein kiskoi sille puomille. Kuuden kepin pujotteluunkin tutustuttiin ohjureiden kanssa. Sekin meni reippaasti vaikka veikkaan että pörrilö ei tajunnu mitä teki.

Niin olihan tuo mukana ratatreeneissä 1,5 tuntia lauantaina ja sitä vaan otti päähän kun muut sai mennä ja se ei. Varmaan olisi osannu mennä omasta mielestään paljon paremmin kaikki jutut. Sunnuntaina sitten eka kertaa mini estettä esiteltiin Helkalle ja eihän se tohelo varmaan edes tajunnut estettä kun tuijotti etupalkkaa ja sitten ei tajunnu missä se etupalkka on kun pääsi sen esteen yli. Voi luoja. Ehkä ME vaan kehitytään hitaasti? :D

Ajattelin aloittaa taas 100 vatsalihasta päivässä ohjelman itselleni, kunnes tajusin että kun taloudessa on pyrri niin voi olla hankalaa. Pyrrin mielestä kun on aivan mahtavaa kun emäntä makaa olohuoneen lattialla ja ähisee koska sehän merkitsee vain yhtä asiaa. HALAUSTA! Ja tiedättekö ainakin minun pyrri halaa lattialla makaavaa? No änkee ittensä päälle makaamaan ja sitten halataan kovasti ja mussutetaan vähän kielellä naamaa ja hiuksia.

Viime perjantain olin taas vapaalla eli syyslomalla virallisesti. Käytiin taas juoksuttaan pyrrilöitä. Oli IHANA keli!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti