sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Aika rientää

Aika tuntuu karkaavan käsistä ja blogiinkaan ei ole tullut kirjoiteltua aikoihin. Mitähän tässä olisi tapahtunut. 

Helka on kasvanut, kiloja sellainen n 10kg nykyään.Järkeäkin jonkin verran on päähän tullut, mutta onhan tuo ihan yhtä hömelö pohjimmiltaan vieläkin, Yksi kulmahammas piti poistaa lääkärillä kun ei lähtenyt sitten millään. Sen verran oli tiukassa että ihan oli pitänyt tikkikin laittaa suuhun kun oli ientä pitänyt aukaista. Hyvin selvisi tästäkin koittelemuksesta Hulda-Helkama. Olipa omituista olla kyllä Helkan kanssa eläinlääkärillä kun kerrankin koira ei olisi millään malttanut odottaa vuoroaan vaan olisi halunnut hoitohuoneeseen heti. Sitten kun vuoro tuli niin koira juoksi onnessaan häntä heiluen lääkärin luokse. Seisoa täpötti nätisti pöydällä, mitä nyt hieman yritti nuolla lääkäriä läpimäräksi samalla kun sydäntä kuunneltiin. Hän on aika hassu välillä. Tänään viimeksi katselin aamulla kun Helka kanteli puruluita ympäriinsä ja koko ajan häntä heilui. Onhan se elämä Helkasta sen verran mukavaa. 

Agilityjuttuja ei ole aloitettu, katotaan sitten alku vuonna kunhan jokin pentukurssi alkaa Tupoksessa. OKK:n rallytokokurssille päästiin, tammikuussa aloitellaan sitä lajia. Ehkä enemmän meidän hommaa kun ei ole niin turhan tarkkaa ja totista kuin toko.

Joulukuvia meidän poppoosta ei oikein otettu. Tällainen jouluinen otos meistä kuusen edessä sentään löytyi.


Muutenhan kuvausyritykset olivat lähinnä tällaisia.

Mutta jotain sain kuitenkin tänään aikaiseksi eli siirsin pyrrilenkkikuvia nettiin. Eli täältä kuvasaastetta erinäisiltä lenkeiltä. Pääosissa Rene, Saru ja Helka,Ei kommentteja:

Lähetä kommentti