maanantai 17. syyskuuta 2012

Aurinko sunnuntai

Sunnuntaina oli mitä mahtavin syksykeli, aurinko paistoi ja kohtuullisen raikkaasta aamusta muodostui sitten lämmin päivä. Päivä menikin ulkoilun merkeissä. Ensin tunnin aamulenkki näillä kotikulmilla.
Tarkoitus oli päästää Helka juoksemaan vapaana mutta likka bongasi heti kukonlaulun aikaan myös liikkeellä olleet fresbeegolffarit, joita olisi toki halunnut paimentamaan joten yhteiselämän sovun ylläpitämiseksi pysyi pikku paimennin kiinni puistoalueella.

Pikkukoirat sen sijaan menevät näin....
Lenkkeilymaastot kyllä ovat mitä parhaimmat, voi valita tasaisen nurmikentän,sorakävelytien, pururadan tai metsäpolkujen väliltä. Kaikki kulman takana. Tässä saman lenkin metsäpolkuosiota. Kamerassa ei oikein salama riittänyt tjn.Iltapäivällä käytiinkin sitten hyvän kelin innoittamana kuvaussessiossa Kaakkurissa. Helkalla kun 4kk tulee ihan juuri täyteen niin pitihän siitä saada kuvapäivityksiä. Tässäpä hän sitten on. Helka-Helkama-Hopo-Höppänä.


Tärähätäneen näköinen omistaja ja kauheen pätevä Tatti, ainoa asia jonka Helka osaa on "sivu". Se osataankin sitten kauheen tomerasti. Laiska omistaja kun ei ole muuta opettanut!!Ulkoilupäivän ilta päätettiin agilitytreeneihin, joissa Helka kävi katsojan roolissa. Jospa sillä tuo vieraskoira-arkuus häviäisi kun pääsee/joutuu joka paikkaan mukaan.  Jotta tällaista tänne. Huomenna olisi rokotukset ja ensi viikonloppuna kisaviikonloppu Veken ja Kurtun kanssa. Maanantaina Helkalla alkaa Fiksu Pentu-kurssi, joten vähän pelottaa liekö siitä tulee sitten jo ylifiksu? Ainakin hää on ylisöpö, eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti