maanantai 22. lokakuuta 2012

Huippumalli haussa

Helkan kanssa käytiin lauantaina 5kk syntymäpäivän kunniaksi valokuvaajalla. Kuvia ei ole vielä tullut katseltavaksi, mutta esimakuna oheisen linkin takaa kuvaa kuvauspaikalta huippumallista.

Eläintarvike Muskettikoiran koirakuvauspäivä

Saa nähdä montako onnistunutta otosta saatiinkaan kun Helkasta oli aivan mahtavaa kun oli monta ihmistä huoneessa ja kaikki ihan häntä varten siellä olemassa. Vähänkö olin ylpeä avoimesta pyrripenikasta.

OKK:n treenihalliin tutustuttiin sitten eilen ja sekään ei aiheuttanut mitään suurempia traumoja vaikka siellä kaikuu ja oli paljon vieraita haukkuvia koiria. Ainoa kammotus oli pimeässä pyöröovi, mutta tokkopa tuo kauaa ongelma on. Myöskään odottaminen rauhallisesti kentän laidalla EI kuulu vielä Helkan vahvuuksiin. Neiti haluaa tehdä itse, ei odotella!

Pari suurempaa ongelmaa on kehittymässä kylläkin. Autoiluhan ei koskaan ole ollut Helkasta mahtavaa, siellä se on häkissä mennyt ihan OK mutta ei se ole auton kyytiin ryntäämässä kuten nämä muut koirat. No nyt autoinho vain on kasvanut että Helkan tajutessa että autolle ollaan menossa niin pistää aivan maihin ja joudun kantaan sen autoon. Ei ole ollut pahoinvoiva autossa tai ainakaan ei ole oksennellut, mutta jokin inhotus sillä on autossa oloon. Kerran se oli lyhyen matkan minun sylissä takapenkillä, silloin oli todella innossaan eli pitänee miettiä häkin siirtoa takapenkille niin että neiti näkee mihin mennään. Jospa se helpottais.

Toinen ongelma on putkiongelma. Fiksu Pentu-tunnilla Helka ei keskittynyt ollenkaan vaan kiskoi koko ajan putkelle. Eli putkiongelma saatu ennen kuin koira osaa edes muita esteitä. No tämän kanssa ehkä pystytään elämään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti