torstai 18. lokakuuta 2012

Pikapäivitystä

Eipä ole ollut tekemisen puutetta iltaisin kun jotenkin iltoihin kertyy jos jonkin sortin koirahommia. Maanantaisin käydään Fiksu pentuilemassa Tupoksessa Helkan kanssa. Fiksu pentuhan se on jo tietenkin, mutta ei se oppi ojaan kaada. Tällä viikolla mentiin erilaisia alustoja esim pikkupöydälle puomin alas/ylösmeno osien kautta. Omistajan etsimistä piilosta ja tietenkin perusarkitottelevaisuutta. Lisäksi agilityesteistä tutustuttiin putkeen, pussiin, hyppyyn ja jopa renkaaseen. Hienosti Helka on kurssilla ja tykkää tohinalla tehdä asioita.

Ti-ke onkin sitten Veken agilitytreenejä, joten Helka hoitaa koirankäyttöavustajan hommia eli käyttää pikkukoirat erikseen lenkillä (ja toki laiskan omistajankin). Tänään  oli taas pentu-uinti Helkalla ja tällä kertaa Helka menikin ihan ilman altaassa olevaa avustajaa. Ei arastellut edelleenkään paikkaa ja kipusi itse ramppia altaalle, mutta veteen mennessä tarvi hieman apua. Vähän meinasi alkaa vingututtaan muutaman kiekan jälkeen kun yksin reppana joutui siellä altaassa olemaan. Mutta hengissä selvittiin ja edelleen uinti EI näytä Hoopelia väsyttävän. Lisää uintikertoja tullaan varamaan ja taidan ottaa jonkin toisenkin koiran mukaan. Ensi viikolla kylläkin torstaina on Helkalla näyttelytottelevaisuustreenit, joten aina sitä uinnin tilalle jotain keksii.

Lauantaina Helkasta tuleekin sitten valokuvausmalli kun sain peruutuspaikan eläinkaupassa järjestettävään kuvaussessioon. Jos siitä ihan virallisen 5kk kuvan saisi, fiksun sellaisen. Saapa nähdä. Sunnuntaina mennäänkin sitten tutustumaan OKK:n kuplahalliin ja alkaa yhdistetty venäjäntoy/portugalin vesikoira treenivuoro. Helka siellä mukana menossa. Mutta niistäpä sitten myöhemmin.

Jospa sitä viikonloppuna sen verran olisi valoisan aikaan ulkona että saisi Helkaa videolle, jotta päästään sattuneesta syystä analysoimaan sen liikettä vaikka isommallakin porukalla jos jotain kiinnostaa. :D Mutta toistaiseksi eletään onnellisena päivä kerrallaan, koira on kyllä luonteeltaan niin täydellistä lähellä että ei uskoisi tuollaista olevan olemassakaan.

                                                 Helka ja Helkan pikkurakas Veke.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti