perjantai 26. lokakuuta 2012

Välikuvat

Eipä muista milloin olis näin jännittänyt eläinlääkärillä käynti. Hyvä että viime yönä nukutuksi sai.
Tässäpä sitten itse kuva. Minä en näistä mitään ymmärrä, mutta eläinlääkäri meinasi että hyvät lonkat. Onhan jooko onhan?

Diagnoosina oli että takasiin pitäisi saada hieman lisää kulmia ja lisäksi kyynär- ja polvilihastentreenauksen saisi aloittaa eli jumppaohjeita otetaan vastaan. Polvilumpioista sanoi että niiden ympäröivät lihakset vaan hyvään kuntoon, koska se ehkä on se heikoin kohta Helkan jalassa. Lonkkiahan tässä on pelätty mutta niissä ei lääkärin mukaan ole huolenaihetta. Joten nyt vaan koordinaatio- ja lihastreeniä. Passaapi meille.

Ja mitähän muuta. Peruskehuja tietenkin on kerätty. Lääkärimies, jonka Helka ensimmäistä kertaa tapasi kehui luonnetta harvinaisen avoimeksi. Kuten myös eilen näyttelytreeneissä vetäjä sanoi Helkasta että ei ehkä ole tyypillinen rotunsa edustaja kun on niin avoin luonne. Helkasta näyttelytreenit oli kiva juttu, mutta vielä hauskempaa olisi ollut mennä agilityputkeen. Lievää fiksaatiota havaittavissa siis.

4 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihania uutisia! :)

  Varmaan ainakaan mitään haittaa ei olisi takapään yleisestä treenauksesta: peruuttaminen, pyörimiset, jne? Koirat kun ruukaavat yleensä muutenkin olla laiskoja käyttämään takajalkojaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt aletaan tekeen kaikkea mahdollista jumppaa. Tähän asti kun oon kun ollaan lähinnä mettässä hengailua harrasteltu jotta jotenkin tuo lihaskunto takapäässä alkuun kehittyisi. Helkalla kun etu-ja takapää on ihan eri sarjassa. Mitään temppuja en ole opettanut kun oon ajatellut että lonkat on tooooosi hajoamispisteessä. Ihanaa olla täysin väärässä!

   Poista
 2. oikein hyviltä nuo näytti, helpotus! :) nyt vain treenailemaan, kyllä se takapää perästä sitten tulee kehityksessä :)

  VastaaPoista
 3. Tiiviiltä ja hyviltä kyllä näyttävät. Vertaapa näihin Renen lonkkiin: https://picasaweb.google.com/116156009865660668624/Rontgenkuvia#5548966782192997490

  Väärässä oleminen on joskus tosi mukavaa. Varsinkin näin pahasti :)

  Helga Houpetelle omaa sukua Spinssille terveisiä ;D

  VastaaPoista